Център за обществена подкрепа Балчик отбеляза първата си годишнина с Ден на отворени врати

Центърът за обществена подкрепа (ЦОП) Балчик, под ръководството на фирма СОНИК СТАРТ навърши една година от своето откриване. Една година, изпълнена с много предизвикателства, стремежи, амбиция и развитие. Една година на много нови приятели и съмишленици, обединени от каузата да творят добро за повишаване благосъстоянието на местната общност.  За честване на първата си годишнина бе организиран Ден на отворени врати, който екипът на ЦОП Балчик символично нарече Ден на добротата.

Празникът беше споделен от много граждани, официални лица и потребители. Фирма СОНИК СТАРТ предлага социални услуги в цялата страна. В този светъл и вълнуващ ден, екипът на ЦОП Балчик се радваше на подкрепата на специалисти от ЦОП Първомай, ЦОП Каварна, ЦНСТ Карлово и ДЦДУ  Карлово. Като за рожден ден екипът, получи и своите заслужените подаръци.

Радостен си когато получаваш, но още по-радостен си, когато даваш, даваш от сърце с преливаща добрина.  За да изрази своята признателност за оказаната подкрепа на първата социална услуга в града, екипът връчи благодарствени писма на партньори, институции и граждани.

За колегите си  от фирмата екипът на ЦОП Балчик изработи логото на организацията под формата стъклена мозайка. Всеки екип отнесе със себе си частица от нея със специално послание. Ангажимент на екипите е да носят своите „парченца доброта“ на предстоящата за всички Годишна среща, където една прекрасна идея ще постигне своя логически завършек, носейки дълбоката символика и истинския смисъл на социалната кауза!

Денят на отворените врати показа, че общността има нужда от такава услуга и затвърди факта, че екипността, съпричастността и всеотдайността винаги срещат разбиране.