ПОТРЕБИТЕЛИ И ДОБРОБОЛЦИ ИЗРАБОТВАТ КАРТИЧКИ ЗА КОЛЕДА В ЦОП-БАЛЧИК

                Всичко в нашата работа е интересно и го правим с много желание и любов. Привърженици сме на различното и позитивното мислене и всичко свързано с това ни интересува и вдъхновява Усмивката, доброто разположение на духа и добронамереността са в основата на това човек да се чувства в хармония със себе си и света. Това допринася за развитието на интуицията, което от своя страна води до правилно мислене и вземане на най-добрите решения.

            Зимните дни са мрачни, сиви и студени, но ние се опитахме да пресъздадем топло, уютно, радостно  настроение. За тази цел заедно с нашите потребители и доброволци изработихме красиви коледни картички. Някои от тях бяха предназначени за поздравление на Министерския съвет. Друга част от тях бяха изпратени в кметството на град Карлово за инициативата на социалните услуги в града с благотворителна цел. Поздравителни картички получиха и нашите партньори и сътрудници в социалната дейност.

            Вярваме, че сме успели да пресъздадем Коледното настроение, подарявайки по една усмивка и благословия  чрез изработените от децата картички.