Навън е по-забавно

По случай Международния ден на детето екипът на ЦОП Балчик организира детски празник „Навън е по-забавно“, който се проведе  на алея „Ехо“, в близост до красивите Балчишки скали.

С много настроение и креативност потребители на социалната услуга, доброволци и деца от града пресъздадоха своите детски мечти в красиви рисунки. Малките творци развихриха своето въображение и с ентусиазъм, тебешир и бои преобразиха града. Игрите на открито вдъхновиха и разкриха една прекрасна възможност пред децата за изживяване на вълнуващи мигове навън, като провокираха и доближиха и техните родители до любимото детство. Ентусиазмът и завидната сръчност малчуганите вложиха и в пускането на пъстроцветни хвърчила, символ на свободата, простора и жизнерадостта на детския свят. Във въздуха, заедно с хвърчилата, полетяха и пъстри балони с пожелания за сбъднати мечти и повече доброта и усмивки.

Празникът предизвика незабравими преживявания, прекрасни емоции и усмивки на детските лица, а и на порасналите, възрастни и родители, които пазят и се грижат за по-доброто бъдеще – нашите деца.